Vsi članki

Začnite govoriti angleško. Hitro in enostavno.

Vsakdo je že slišal znan pregovor: »Več jezikov znaš, več veljaš«. To še nikoli ni bilo bolj pomembno kot danes. Moderna doba zahteva, da vsi govorimo vsaj en tuji jezik.

Nezadostno obvladovanje tujih jezikov je pogosto ena od glavnih ovir na poti do zaposlitve.

Poznavanje jezika se ne obravnava več kot posebna spretnost, temveč kot ena od zahtev pri pogovoru za zaposlitev. Delodajalci pričakujejo, da se boste na razgovoru pojavili, če boste znali vsaj enega izmed najbolj govorjenih jezikov na svetu. Preprosto znanje o tem, kako se prijaviti, napisati življenjepis in spremno pismo, ali se dobro predstaviti na razgovoru, ni dovolj.

Poznavanje tujega jezika je postalo način za doseganje boljšega položaja v podjetju. Za nadaljnje poklicno napredovanje je osnovna zahteva znanje angleškega jezika.

Poznavanje angleščine je bistvenega pomena za vsakodnevno komunikacijo, komunikacijo pri delu na računalniku ali uporabo mobilnega telefona itd.

Angleščina je jezik, ki ne pozna meja. Je mednarodni jezik, ki ga uporablja večina ljudi na planetu.

Z obvladovanjem angleščine postanete državljan sveta. Ko greste v tujino, pa naj gre za poletne ali zimske počitnice, poslovni sestanek ali obisk prijatelja, ga boste lahko uporabljali, tudi če to ni uradni jezik te države. Poznavanje angleščine se preprosto pričakuje.

Poleg tega postaja poslovna angleščina danes vse bolj pomembna.

Naš cilj je jasen: ponuditi pomoč pri samostojni uporabi angleškega jezika.

Začnite z učenjem angleščine še danes!

Ustvarite brezplačen račun in pričnite z učenjem angleščine še danes!
Ustvarite račun